| |  
  doma | mail
     
     
       
 

Pod usvojenim nazivom MAILING, podrazumijeva se ispis texta i ulaganje u kuvertu veće količine raznovrsnih dopisa, kao što su računi, opomene, razne obavijesti i promotivni materijali. Kuvertirana, personalizirana pošiljka se šalje na adresu pojedine osobe. U svijetu i kod nas je ova djelatnost razvijena iz jednostavnog razloga što je strojni ispis i strojno ulaganje u kuvertu višestruko jeftinije, bitno pouzdanije i brže od ručnog rada. Gotovo sve pošiljke, koje svakodnevno dobivate na svoju adresu ili adresu tvrtke u kojoj radite, su rađeni u mailing centru kakav ima Cetis-Zg.

 
   

 

Izrada svih vrsta poslovnih dokumenata i slanje na veći broj adresa.
 
 

Na području mailinga Cetis-Zg nudi cjelovita rješenja, od savjetovanja, izrade dizajna i grafičke pripreme do tiskanja obrazaca, brošura i drugih vrsta tiskovina (sa ili bez zaštite), ispisa varijabilnih podataka (personalizacija), insertiranja dokumenata u kuvertu, dostavu pošiljke distributeru i arhiviranje podataka. Usluga pretpostavlja kompletnu informatičku podršku, striktnu primjenu sustava sigurnosti u obradi podataka, ispunjenje zadanih rokova, punu kvalitativnu pouzdanost i konkurentne cijene.

Cetisov proizvodni pogon u Svetoj Nedelji je moderno opremljen, velikog kapaciteta sa kvalitetnim strojevima, svim sigurnosnim sustavima i stručnim osobljem.


 

Ostvarene su pretpostavke da Cetis-Zg postane vodeći mailing centar u Hrvatskoj

   

RADI SMANJENJA VAŠIH TROŠKOVA - PRIPREMU I SLANJE DOKUMENATA, PO NAJPOVOLJNIJOJ CIJENI, POVJERITE CETISU-ZG.

 

 

Mailing Direkt mailing