| |  
  doma | mail
     
     
       
 


Kroz posebne ugovore o suradnji i održavanju sa svojim stalnim partnerima Cetis-Zg je u poziciji kvalitetnog i vrlo konkurentnog nuđenja relativno široke palete bankarske opreme. Oprema se prodaje ili daje u najam.

 

U današnjem sustavu redovnog i izvanrednog održavanja Cetis ima preko 1.000 strojeva i uređaja bankarske opreme. Paletu opreme čine uređaji za selekciju i sortiranje novčanica, brojači kovanica, brojači novca, detektori novčanica, UV lampe, time trezora, itd.

 
   
 
Brojač novčanica GLORY 937, najbolji u svojoj klasi  
Japanski GLORY UW 600 jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih uređaja za selekciju novčanica na svijetu. Poslovanje banaka bez sličnih uređaja, gotovo da nije moguće.
 
CETIS-ZG U BANCI


Obavijest o mogućnostima Cetisa-Zg u području bankarstva.

     Cetis-Zg d.o.o. je prisutan u nekoliko velikih hrvatskih banaka sa različitom vrstom opreme i usluga. U ovom pregledu se
     daje kratki prikaz djelatnosti vezanih za bankarsko poslovanje:

    1. MAILING – USLUGA PRINTANJA I KUVERTIRANJA

 
Mnoge banke, kod nas i u svijetu povjeravaju poslove mailinga svom pouzdanom partneru, vanjskoj mailing kući. Saznanja i tehničko-tehnološka rješenja primijenjena u Cetisu-Zg rezultat su dugogodišnjeg iskustva u poslovima printanja i kuvertiranja. Kompletan proces rada sukladan je Zakonu o zaštiti tajnosti podataka, Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Zakonu o bankama. Sustav sigurnosti u Cetisu-Zg d.o.o temeljen je na „Projektu informacijske sigurnosti u Cetisu-Zg“ i pripadajućim protokolima, pomoću kojih se precizno utvrđuje način primjene propisanih mjera. Svi naši klijenti se mogu detaljno upoznati sa Projektom i provjeriti primjenu mjera.

 
Mailig centar u Cetisu-Zg je uređen kao suvremen proizvodi pogon u skladu sa europskim standardima za ovu vrstu produkcije. Pažljivo izbalansirani kapaciteti i vrsta opreme na kojoj se vrši produkcija, kao i stručan proizvodni kadar, optimalno su prilagođeni zahtjevima hrvatskog tržišta, što omogućuje izvođenje poslova direktnog mailinga na najvišem nivou uz vrlo konkurentnu cijenu. 

    2. PONUDA STROJEVA ZA KUVERTIRANJE
 
Pojedine banke više vole poslove mailinga raditi kod sebe, unutar vlastitog sustava. Za to su im potrebni kvalitetni sustavi za kuvertiranje. Cetis-Zg već niz godina uspješno zastupa nekoliko svjetski poznatih tvrtki koje proizvode sustave za kuvertiranje.

 
Preko svoje vrlo kvalitetno organizirane službe servisa i respektabilnog skladišta rezervnih dijelova Cetis-Zg danas u Hrvatskoj održava više od 100 strojeva za kuvertiranje malog i srednjeg kapaciteta i 6 velikih sustava za kuvertiranje. Uvjeti i kvaliteta održavanja, uključujući i noćna dežurstva i intervencije u roku 2 sata, u skladu su sa važnošću ove djelatnosti za banku.
 

    3. GRAFIČKI I DOKUMENTACIJSKI PROIZVODI  


Kvalitetom izrade i konkurentnom cijenom Cetis-Zg je u nekoliko banaka prisutan sa svojim proizvodima iz grafičke i dokumentacijske djelatnosti, kao što su obrasci, tiskanice, papir za potrebe mailinga i dr., kartice, članske iskaznice, etikete, posebno dizajnirane kartonske kutije za paket usluga banke  itd.


 
 

 

Mailing Direkt mailing